Website zoeken (na het verzenden wordt u naar de pagina met zoekresultaten geleid)

HOE KAN IK MIJN PREFA DAK REINIGEN?

ONDERHOUD EN REINIGING

Het dak en de gevel zijn de onderdelen van het gebouw, die bijzonder worden belast door de weersomstandigheden. Zon en wind, regen en sneeuw, en ook constante vochtigheid (in het bos of in de schaduw) werken op de gebouwschil in. Vuilafzettingen (bijv. stof, loof, naalden enz.) kunnen de functie en het uiterlijk van de dakbedekking, de gevel of de dakafvoer (bijv. verstopping) beïnvloeden. Daarom is het aan te bevelen om dak- en gevelbedekkingen en dakafvoersystemen regelmatig te controleren om eventueel optredende veranderingen, beschadigingen of gevolgschade en verontreinigingen tijdig te herkennen en te verhelpen. Tips voor het onderhoud en de reiniging van PREFA gekleurde aluminium banden bij lichte verontreiniging, zoals een stoflaag of iets dergelijks:

  • schoon, handwarm water
  • was- of verzorgingsproduct voor autolakken (geen schuurmiddel!)

Tips voor het onderhoud en de reiniging van PREFA gekleurde aluminium banden bij sterke verontreiniging, zoals oliën of vetten:

  • gewoon autopoetsmiddel

LET OP:

  • Na elke reiniging voldoende naspoelen met zuiver water.
  • Voer de reiniging niet uit in het volle zonlicht!
  • Neem de verwerkingsinstructies en richtlijnen van de fabrikant van de desbetreffende reinigingsmiddelen in acht!
  • Gebruik voor de reiniging in geen geval aceton, nitro-verdunning of vergelijkbare oplosmiddelen en geen producten met een schurende werking!
PREFA producten

PREFA PRODUKTASSORTIMENT

Overtuig uzelf van het uitgebreide PREFA assortiment en ontdek het passende product voor uw dak en gevel. Ideaal voor nieuwbouw en renovatie!

ASSORTIMENT NU ONTDEKKEN
ALUMINIUM ALS MATERIAAL

DUURZAAM, VEELZIJDIG, MILIEUVRIENDELIJK

Aluminium is het beste materiaal voor opdrachtgevers en renoveerders. Hier kunt u alle voordelen nalezen.

ONTDEK DE VOORDELEN
40 JAAR GARANTIE

EEUWIG DUURT HET LANGST

40 jaar garantie op materiaal en kleur. Wij geven u zekerheid, die u vervolgens schriftelijk aan uw klanten kunt doorgeven. 

MEER INFORMATIE
Contact