Maak uw huis stormvast: Het dak, sterk als een stier!

LAAT HET NOODWEER DE HORENS ZIEN.

Stelt u zich voor dat het buiten noodweer is en u zit heerlijk ontspannen op de bank, omdat u weet dat uw dak er niet af waait. Door de unieke montage in kruisverband biedt uw PREFA aluminium dak ook weerstand tegen extreme stormen. Een ander belangrijk punt: PREFA daksystemen worden uitsluitend gemonteerd door daarvoor opgeleide professionals. Zo heeft u absolute zekerheid.

Gebruikelijke daken laten het op dit gebied vaak afweten, maar een PREFA dak blijft uiteraard bestand tegen regen. Een aluminium dak van PREFA laat zich niet kennen, door geen enkel noodweer. Deze belofte bekrachtigen wij met 40 jaar garantie op materiaal en kleur.

EEUWIG DUURT HET LANGST EEN ALUMINIUM DAK ROEST NIET.

PREFA daken zijn meestal voorzien van een kleurcoating die het materiaal extra beschermt. Zelfs wanneer er bij de bewerking kleine plekken worden beschadigd, reageert blank aluminium met de zuurstof in de lucht en vormt daardoor een natuurlijke oxidelaag. Deze beschermt het materiaal zelfs bij extreme weersomstandigheden. Dankzij de natuurlijke “tweede huid” blijft uw PREFA aluminiumdak gegarandeerd roestvrij. Zo hebben ook uw kleinkinderen er nog lang plezier van.

ZACHTJES DWARRELT DE SNEEUW. NOG ZACHTER KLETTERT DE REGEN.

Aluminiumdaken zijn stiller dan hun reputatie doet vermoeden. Mensen nemen geluiden individueel waar, maar het PREFA klein formaat beschikt over een geluiddempende strook die de geluidsemissie vermindert. Het menselijk gehoor kan het verschil in geluid in vergelijking met een dergelijk dak met harde bedekking nauwelijks waarnemen.