Daken, gevels en totaalsystemen van aluminium: PREFA – sterk als een stier

verderlezen

Wie wij zijn

Al meer dan 75 jaar vervaardigt PREFA robuuste gevels en daken van aluminium die door vakbekwame partners worden gerealiseerd en die uw huis langdurig beschermen. Gegarandeerd. 

Laat u inspireren: Onze referenties

01
02
03
04
05

het PREFA Totaalsysteem

Ontdek de voordelen van het PREFA totaalsysteem: gevels en daken die naadloos in elkaar overgaan en talloze combinatiemogelijkheden maken dat nagenoeg elk ontwerp kan worden gerealiseerd.

Klik op een detail voor meer informatie. 

Daksystemen 01 : Dakpan R.16

Dakkapellen, dakramen en rondingen – aluminium kan aan nagenoeg elke dakvorm worden aangepast en vindt zowel bij nieuwbouw als bij renovaties toepassing. Met de verschillende PREFA producten realiseert u een technisch perfect en nagenoeg onderhoudsvrij dak.

Originele toebehoren 02

De toebehoren van PREFA zijn perfect op elkaar afgestemd en passen precies. Ze worden door PREFA zelf vervaardigd en samen met alle voor de montage vereiste onderdelen geleverd. Hierdoor is elk PREFA totaalsysteem gegarandeerd betrouwbaar en duurzaam.

Dakafvoersystemen 03 : bakgoot & vierkante buis

De afvoersystemen van PREFA worden al decennia lang met succes toegepast en onderscheiden zich door hun slimme technische detailoplossingen. Ze zijn verkrijgbaar in veel standaardkleuren, maar kunnen ook in individuele kleuren worden besteld.

Gevelsystemen 04 : Sidings

Aluminium gevels gaan lang mee, roesten niet en kunnen eenvoudig worden gereinigd. De verschillende systemen maken een flexibele vormgeving mogelijk en bieden voor elk huis een passende oplossing.

Hoogwaterbescherming 05 : hoogwaterbeschermingssysteem

PREFA heeft in samenwerking met het zusterbedrijf Neuman Aluminium Strangpresswerk een mobiel hoogwaterbeschermingssysteem van aluminium ontwikkeld. Hiermee worden gebouwen en percelen flexibel en efficiënt tegen hoogwater beschermd.

De sterke partner voor …: Altijd een oplossing

PREFA producten worden duurzaam vervaardigd. Ze zijn robuust en kleurvast en daardoor het meest geschikt voor daken en gevels. Alleen het beste is immers goed genoeg als het om de bescherming van uw huis gaat.

„Het ziet er mooi uit en voldoet aan de hoogste functionele eisen! Binnen is het ook op hete dagen veel koeler dan vroeger met het oude dak. We hadden nergens omkijken naar. We hoefden helemaal niets te doen, alles was perfect van A tot Z.”

Familie Tinkl

Voor goede producten en persoonlijke ondersteuning gaat u naar PREFA. Met meer dan 70 jaar ervaring, gegarandeerde kwaliteit en internationale trainingscentra met een breed cursusaanbod zorgt PREFA voor volop tevreden klanten.

„De aluminium schindels zijn zo flexibel in het gebruik, dat je er zelfs onregelmatigheden in de oude dakconstructie mee kunt wegwerken.“

Stefan Zolynski
Foto des Architekten Engin Demirci

PREFA inspireert en helpt u bij het realiseren van uw creatieve ideeën. Met een totaalsysteem van PREFA in een of meer kleuren uit ons ruime assortiment en een persoonlijk aanspreekpunt begint u goed voorbereid aan uw projecten.

„Dankzij de energiezuinige en weerbestendige oplossingen was de keuze snel gemaakt. Ons huis gaat een lang leven tegemoet, want aluminium beschermt zichzelf met een oxidelaag. Niets brokkelt of bladdert af, niets roest waar het materiaal gebogen is.” 

Engin Demirci

40 jaar garantie: Een belofte waar u op kunt bouwen

PREFA aluminium producten staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden wij 40 jaar kleur- en materiaalgarantie.

01-10-2021

Een klassiek en toch uniek huis in drie delen

Huis J in Stuttgart (Duitsland) werd bekleed met het PREFA diamantdak 29 × 29 in de kleur P.10 lichtgrijs en gaat direct op in de omgeving. Lees verder!
Neugebaute Schutzhütte am Dachstein mit PREFA FX.12 Dach- und Fassadenpaneel aus Aluminium in P.10 Steingrau
01-10-2021

De Seethalerhütte op de Dachstein: een huis als een rots

01-09-2021

PREFA architectuur in de gezondheidszorg

De centrale spoedeisende hulpafdeling van het ziekenhuis van de Weense voorstad Landstraße is vernieuwd en efficiënter gemaakt.

Al meer dan 75 jaar vervaardigt PREFA gevels, daken en accessoires van duurzaam aluminium.: PREFA is uw sterke partner

PREFA Aluminiumprodukte GmbH is een bedrijf met een rijke traditie dat al meer dan 75 jaar in heel Europa succes oogst met de ontwikkeling, productie en verkoop van aluminium dak- en gevelsystemen. In totaal werken er 550 mensen uit 23 landen bij de PREFA Groep. De ruim 5000 producten voor daken, gevels, hemelwaterafvoer, hoogwaterbescherming en zonnepanelen, maar ook alle bijbehorende accessoires worden uitsluitend in Oostenrijk en Duitsland vervaardigd. Elk jaar volgen 3200 partners in 9 Europese opleidingscentra cursussen over onze producten en hun verwerking. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de ondernemingsgroep van de industrieel Dr. Cornelius Grupp met wereldwijd meer dan 8000 medewerkers op meer dan 45 productielocaties.