Overbouwsel in de bomen: Referentieobjecten

Inleiding

Voor de attiekverdieping en voor het gebouw van het kinderdagverblijf hebben de architecten in het overbouwsel «in de bomen» een kleur uitgekozen die op wens van de klant is aangepast. De verticaal geplaatste PREFAbond-composietplaten geven het gebouw van het kinderdagverblijf een individuele touch en treden daarbij niet te veel op de voorgrond.

Gegevens en feiten

Product

Aluminium composietplaat

Kleur

speciale kleur

Architect

agps Architecture

Uitvoerder

Kaufmann Spenglerei

Land

zwitserland

Plaats

Esslingen

© PREFA | Croce & Wir

Laat u inspireren: Andere objecten

Renovatiegalerij: Objecten voor en na renovatie

Dankzij het lage gewicht van de PREFA producten wordt het renoveren van dak en gevel kinderspel. En ook optisch mag de cosmetische ingreep er best wezen.

Renovatiegalerij: Objecten voor en na renovatie

Huis met garage na de dakrenovatie met de PREFA dakplaat in antraciet
Huis voor de dakrenovatie met PREFA dakplaat, zadeldak en garage