De PREFA configurator voor dak & gevel

Of je nu inspiratie wilt opdoen, voorbeelden wilt presenteren of je eigen ontwerptalenten wilt testen: de PREFA online configurator biedt veel mogelijkheden. Met enkele muisklikken kunnen verschillende voorbeeldhuizen met de diverse PREFA-producten in uiteenlopende kleuren en uitvoeringen worden geconfigureerd en weergegeven.

TER INSPIRATIE VOOR OPDRACHTGEVERS, OM TE PRESENTEREN VOOR PLANNERS EN VERWERKERS

Het eigen huis plannen is geen gemakkelijke opgave, omdat er heel veel beslissingen moeten worden genomen. Bij de bouwmaterialen zijn er vaak alleen kleine productmonsters. Hoe het grote geheel eruit ziet, is moeilijk voor te stellen. Met de nieuwe PREFA online configurator wordt de planning nu eenvoudiger, want op speelse wijze wordt de vormgeving nog leuker. Zo kunnen verschillende combinaties grafisch worden uitgeprobeerd op grote dak- en geveloppervlakken en kunnen tegelijkertijd verschillende kleuren en materialen met elkaar worden vergeleken. Dat maakt niet alleen de beslissing eenvoudiger, maar zorgt ook voor geheel nieuwe ideeën. Ook voor loodgieters, dakdekkers, architecten en planners is de praktische tool uitermate geschikt om aan de toekomstige huisbezitters bij alle vormgevingsmogelijkheden een overzicht te bieden. De afgeronde ontwerpen kunnen dan als PDF-bestand of online link met klanten en partners worden gedeeld. De tool is natuurlijk ook beschikbaar op de mobiele telefoon.

Ein Pärchen hält ein Tablet in der Hand, auf dem der PREFA Dach- & Fassadenkonfigurator zu sehen ist.

9400 VERSCHILLENDE BEELDVARIANTEN MOGELIJK

De PREFA online configurator biedt tal van praktische weergave-opties. Om te beginnen kan het gewenste huistype in verschillende klassieke of moderne bouwstijlen worden geselecteerd. Daarna kan het huis naar believen met de verschillende producten uit de categorieën dak, dakafvoersysteem en gevel in uiteenlopende kleuren en uitvoeringen worden vormgegeven. In de Oostenrijkse configuratorversie kan zelfs het nieuwe, duurzame PREFA-zonnedakpaneel worden geïntegreerd. De aluminiumelementen kunnen daarbij natuurlijk ook met houtgevels of traditionele gepleisterde gevels worden gecombineerd. Daarna nog qua kleur bijpassende ramen en deuren kiezen en dan is het individuele huisontwerp al gereed voor de detailplanning.

Voor een nog authentiekere weergave kunnen bovendien verschillende landschappen worden geselecteerd en kan tussen twee verschillende dagdelen worden gewisseld, wat met name bij de oppervlakdesigns van de PREFA Siding.X en PREFA FX.12 interessant is. Na afronding kan de configuratie als PDF-document met alle relevante informatie worden gedownload, om te printen, te laten zien, te bespreken en in opdracht te geven.

Zwei Hände halten ein Tablet. Auf dem Tablet ist die Seite des PREFA Dach- und Fassadenkonfigurators geöffnet.