Huis bij de botanische tuin: Referentieobjecten

Inleiding

Het huis bij de botanische tuin in het Oostenrijkse Innsbruck is gerenoveerd. Daarbij is het dak van de PREFA-dakschindel voorzien. Op de dakkapel is de PREFA-bakgoot gebruikt.

Dakschindel in P.10 zwart
Hanggoot, bakgoot en afvoerbuis in het zwart

Gegevens en feiten

Product

Dakschindel

Kleur

03 P.10 zwart

Architect

Imgang Architekten ZT GmbH

Uitvoerder

Prodach

Land

Oostenrijk

Plaats

Innsbruck

© PREFA | Croce & Wir

Gerenoveerd dak met PREFA dakschindels in P.10 zwart met sneeuwstoppers, dakkapel bekleed met PREFA aluminium

Laat u inspireren: Andere objecten

Renovatiegalerij: Objecten voor en na renovatie

Dankzij het lage gewicht van de PREFA producten wordt het renoveren van dak en gevel kinderspel. En ook optisch mag de cosmetische ingreep er best wezen.

Renovatiegalerij: Objecten voor en na renovatie

Huis met garage na de dakrenovatie met de PREFA dakplaat in antraciet
Huis voor de dakrenovatie met PREFA dakplaat, zadeldak en garage