Website zoeken (na het verzenden wordt u naar de pagina met zoekresultaten geleid)

INSPIRATION PREFA

Met onze dak- en gevelproducten profiteert u van een vrijwel grenzeloze vormgevingsspeelruimte. Dankzij unieke kleuren, vormen en effecten wordt iedere gebouwommanteling een uniek exemplaar. Klik door de referentie- of renovatiegalerij, of laat uw eigen fotomontage maken. U zult zien dat uw fantasie onbeperkt kan zijn.

Bouwtips

DAKRENOVATIE: ER MOET EEN NIEUW DAK KOMEN!

Dakrenovatie nodig? Lekkend dak of visuele gebreken – er bestaan veel redenen om een dak te renoveren. Hier vindt u een checklist met tips en trucs voor de planning, zodat er geen fouten worden gemaakt.

OVER DE BOUWTIPS
Dakpanlook

DAKBEDEKKING MET DAKPANLOOK VAN PREFA

Met de dakproducten van PREFA in baksteenrood combineert u de klassieke dakpanlook met de voordelen van een licht aluminium dak.

LAAT U INSPIREREN
REFERENTIEOBJECTEN

KLIK DOOR DE GALERIJ

Veel PREFA inspiratie nodig met één klik? In de referentiegalerij kunt u PREFA objecten bekijken en filteren naar productcategorie.

NAAR DE GALERIJ
FOTOSERVICE VOOR UW KLANTEN

KLANTOBJECTEN IN PREFA STIJL

Kan uw klant zich niet voorstellen hoe een PREFA dak of gevel er op zijn huis uitziet? Bij de fotoservice in de sectie voor opdrachtgevers en renoveerders kunt u een gratis fotomontage aanvragen.

NAAR DE FOTOSERVICE
RENOVATIEGALERIJ

OBJECTEN VOOR EN NA RENOVATIE

Dankzij het lage gewicht van de PREFA producten wordt het renoveren van dak en gevel kinderspel. En ook optisch mag de cosmetische ingreep er best wezen.

NAAR DE RENOVATIEGALERIJ
Contact